torsdag 20 mars 2008

köpstopp var inte min grej...

... för jag har handlat en del nu. Jag hade aldeles för många regler som tillät mig att handla trots köpstoppet, så pengarna försvann ändå. men här ska ni se vad jag köpt! :)Värmeljus är ett måste när man tittar in på Ikea. 17 kr för 100 st.
En liten grön bricka för 19 kr (också på ikea) är söt och praktisk, precis lagom stor till ett par temuggar och honung :)
Egentligen skulle jag köpa en fyrkantig dörrmatta, men den var för ljus.. så det blev denna helt vanliga runda för 149 kr istället.

Denna kommer inte från ikea :) Jag köpte en mindre burk guldfärg för tokigt mycket pengar. En halv liter för ca 160kr.. aaahh. gissa vad jag ska med den till?!


En kaffetermos från ikea för 29 kr, kom på att vi inte hade någon.. jag skulle bara köpa en matta på ikea, det gick sådär :)

Jag har även köpt en ny matta som jag inte visar bild på ännu, dels för att jag inte har en kamera, och bilden som finns på affärens hemsida duger inte riktigt, så jag väntar lite.

Ha en underbar skärtorsdag!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

3 kommentarer:

 1. Oooh vad ska du göra med färgen? En schablon kanske? Guldfärg är fint! Såg hos en annan tjej att hon målat en egen fondvägg med olika färger i ränder, bla guld. Supersnyggt!
  Ha en trevlig kväll =)
  Kram, Josephine

  SvaraRadera
 2. Hej! Köpstopp är inte kul. Speciellt inte på IKEA. Själv har jag lyckats stålsätta mig ganska bra, men så har jag 25 mil till IKEA också. Och ser slutet på köpstoppet eftersom vi flytta till hus i maj. Glad påsk!

  SvaraRadera
 3. Vilken snygg termos! Å till bra pris!! Fungerar den bra, håller den värmen? Vi skulle nämligen behöva en termos...

  Påskkramar

  SvaraRadera