måndag 24 mars 2008

Vem lyser upp din tillvaro?

Jag skulle iaf vilja att ILVA lös upp min :) (och javisst har jag en sambo som också är ett ljus i mitt liv, men på ett lite mindre bokstavligt vis då.. :)). Hittade alla dessa lamporna som jag gärna vill ha, men tyvärr va de inte särskilt billiga. Men man vet aldrig, när det blir rea kanske man kan slå till :) tills dess är de trevliga att titta på :)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

7 kommentarer:

 1. Svar: Ja det var skönt, tråkit när det inte funkar=/Tycker absolut att du ska pyssla ihop en;)Vilken mysig blogg du har=)Här kommer jag kika in fler gånger absolut;)
  Kramar emmsan

  SvaraRadera
 2. Åhh eliseo var riktigt fin! Kram

  SvaraRadera
 3. Fina lampor! Vilket sammanträffande, jag köpte nya lampor i helgen, du kan se dem på min blogg. Har du haft en bra påsk?

  SvaraRadera
 4. Är Divina och Deco lampor? Oj, det fattade inte jag...jag trodde att det var kulor eller nåt. Väldigt vackra sådana dock...

  SvaraRadera
 5. Hej! Vill du tjäna pengar på att vara med i en community? Bli medlem i yuwie: http://piurl.com/GP
  Det är som facebook, myspace eller vilken community som helst. Enda skillnaden är att du får pengar för att vara med! Du behöver inte anstränga dig alls, du addar vänner och skriver till dem då och då, som på andra communities. Men det är klart, ju mer aktiv du är, desto mer tjänar du. Efter att du registrerat dig kan du lägga upp en banner i din blogg för att få dit fler medlemmar, och då tjänar du ÄNNU mer! Du har ingenting att förlora, så varför inte ge det en chans? :)

  SvaraRadera
 6. Kul att du hittat till mig & att du gillar min blogg:) Själv så hittade jag till dig för ett tag sen och besöker dig nästan varje dag:)
  Snygga lampor! den sista tyckte jag om:) Kram/jenny

  SvaraRadera