söndag 21 september 2008

Eko

Det ekar i vårt vardagsrum nu..

Vi håller på att ta ner tapeterna nu, och har därför smetat på nåt kladd på väggen och plastat in den. Så ska vi alldeles strax riva ner så mycket vi orkar för ikväll.

Imorgon är första dagen på min praktik, där jag ska spendera 5 veckor, samtidigt som jag läser en massa litteratur för examinationsarbetet jag jobbar med nu. Samtidigt vill jag gärna börja träna lite nu, då jag känner att min förkylning försvunnit. Det känns som jag har mycket att göra nu, men det är helt okej faktiskt. Skönt att komma igång ordentligt.

Jag hade tenta i fredags förresten och jag har inte den blekaste aning om hur det gick. Jag skrev vad jag kunde i alla fall, sen om det är det lärarna ville att jag skulle skriva är en annan sak..

Ha det bra!

6 kommentarer:

 1. Ojoj nästan lite läskigt ju! Ska bli kul att se hela förändringen från och med nu. Och jag får önska er lycka till för jag antar att ni har en hel del jobb framför er :)

  Kram
  /Johanna

  SvaraRadera
 2. Ja man skulle verkligen vilja kalla det för kaos :D

  TÄVLING i min blogg ! Tävla om en jätte söt väst !!

  SvaraRadera
 3. Vilken färg! Det ska bli spännande att få se hur det blir sen! Ha det bra! Kram

  SvaraRadera
 4. Ojojoj...vad spännande med renovering. Den gula färgen var verkligen GUL:P Ska bli kul att se vad ni ska göra där. Kram

  SvaraRadera
 5. Vad kul att ni är igång, ska bli jättespännande att få se sen!! Hur var vfu:n idag? Kram

  SvaraRadera
 6. Tack :) Skönt att du trivs på vfu:n. Jag trivs med kanon, min handledare är toppen! Ja jag läser varje dag på rasten, ska låna lite fler böcker nu i veckan med för vissa av dem vi lånade var inte något vi kan använda oss av. Vad bra att du fått tag på en bra bok :)

  SvaraRadera