måndag 15 september 2008

Tentaplugg

Denna veckan kanske inte blir så aktiv vad gäller blogginlägg, då jag faktiskt har annat som måste prioriteras. På onsdag har jag en didaktisk analys som ska redovisas (och innan dess ska den ju gärna skrivas...) och på fredag har jag tenta på lärandeteorier som jag inte helt har greppat.

Helst av allt hade jag velat påbörja renoveringen denna veckan. Eftersom vi bestämt oss för att behålla soffan behöver vi inte vänta på något annat än oss själva (och jag har väntat läänge nu). men men... vi får se hur det blir. Skolan kommer först iaf.

ha det bra!

5 kommentarer:

 1. Usch det är riktigt segt att plugga, vill att denna veckan ska va över nu!!Jag hoppas för din skull att ni kan börja renovera snart, så kul och spännande!!Tror det kommer bli bra med soffan! Kram kram

  SvaraRadera
 2. Klokt att behålla soffan tycker jag ändå. Du skrev något om kalk på svart kakel hos mig. Är det väldigt svårt att hålla rent tycker du? Nyfiken...

  SvaraRadera
 3. Skolan går först i alla lägen, jag håller med. Jag kan bara önska dig lycka till och hålla tummarna för att du hinner blogga lite granna iaf! :)

  Ha en trevlig kväll!

  /Johanna

  SvaraRadera
 4. Lycka till med tentorna...klarar dusäkert galant
  Ha det gott
  Kram

  SvaraRadera