lördag 20 september 2008

Tomhet

Det börjar bli tomt i vårt vardagsrum nu. Fick ett tips av Johanna.B om att vi kunde lämna soffan på shurgaard, vilket visade sig vara ett bra förslag faktiskt :) Så nu är soffan och resten av vardagsrummet på väg dit, tillsammans med sambon och några andra starka herrar som hjälper till. Jag håller ställningarna här hemma under tiden ;)

Resten av dagen ska vi alltså tömma vardagsrummet, sen ska vi på kaffekalas, och sedan ska jag träffa några vänner och dricka vin och äta ost! Så jag kan uppdatera mer imorgon, då dagen idag är ganska fullbokad.

ha det bra!

5 kommentarer:

 1. det ska bli spännande att följa er renovering :)

  SvaraRadera
 2. Mmmm, vin och ost. Så sugen jag blir nu. Måste gå o köpa mig ngt gott. Har svarat dig inne hos mig också :) Ha det fint!

  SvaraRadera
 3. Hej svejs! Var ett tag sedan jag var här och hälsade på. Jag måste verkligen bättra mig, eller prioritera om min tid kanske det är.. ja, eller nått.. :)
  Hoppas allt är bra annars!
  kram kram

  SvaraRadera
 4. Hihi va stolt jag blir över att ha kunnat ge ett så bra tips! :)

  Såg faktiskt Sex and the City-filmen häromdagen så ny vet jag vad du pratar om. Kommer nog bli grymt härligt. Det är en riktigt skön kulör. Ska bli spännande att se resultatet sen. Vet du vad färgen heter, vad det är för NCS?

  Hoppas du haft en bra helg!

  Kram
  /Johanna

  SvaraRadera