söndag 7 september 2008

Regnig loppis

Idag ska jag och min mor till drottningtorget och sälja saker på loppis. Vi gör det ibland, och det är ett superbra sätt att bli av med saker man inte längre orkar förvara. Det som inte säljs hamnar förmodligen hos erikshjälpen eller någon annan som kan ha nytta av prylarna. Jag vill inte behöva ta med mig något hem igen! (förutom lite extra pengar då...)

Vi har kommit igång lite mer med renoveringen och i onsdags packade vi ner större delen av vardagsrummet och la ut soffan på blocket. Så om ni känner någon i Malmöområdet som vill ha en fin mysig soffa så är det bara att höra av er till mig så kanske vi kan ordna en deal :) Klicka på bilderna för att komma till annonsen.Lite halvpinsamt med den sista bilden, det är ju ganska stökigt på bilden... men den togs under tiden vi höll på att packa ner och sortera allt vi äger, så då får man leva med lite stök här och där.. :)

Ha en härligt regnig söndag!

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Hur mycket kostar det att stå och sälja där?

  Mvh Sofia

  SvaraRadera
 2. jag ska också på loppis idag. Men jag kommer nog komma hem med en mindre börs än då jag kom dit;-)
  Kram/jenny

  SvaraRadera
 3. Helt klart bättre än att slänga grejerna. Bättre att nån annan kan få nytta av de. Hoppas ni lyckades sälja så mycket som möjligt!

  Hoppas du haft en bra helg!

  Kram
  /Johanna

  SvaraRadera
 4. Svar till sofia:

  Det kostar 150 kr, man betalar i en parkeringsautomat och ger biljetten till en man där.

  SvaraRadera