tisdag 30 september 2008

Kan man spendera så mycket?

Jag är egentligen jättetrött just nu, men jag står inte ut med att de första bilder man ser på bloggen just nu är på vårt tråkiga vardagsrum, så jag slänger in ett inlägg i all hast.

Jag vill ha en ny lampa till köket, och Craven från Mio hade passat väldigt fint.. Men saken är den att jag efter några års studerande (med csn..) blivit hutlöst snål och jag vet inte om det känns rätt att spendera 990 kr på en lampa...


...eller så kanske det är den bästa känslan i världen. :)

7 kommentarer:

 1. Ja, du, svårt att råda men den är otroligt snygg! Och ibland så blir det som min svåger säger "poor people pays twice", dvs att det slutar med att man köper det dyra alternativet till slut i alla fall.. ;-)

  SvaraRadera
 2. Den är ju snygg! :) Men jag förstår dig! Jag är fortfarande CSN-snål, trots att jag har jobbat i sex år!

  Ha det gott! Kram

  SvaraRadera
 3. Denna lampan är riktigt, riktigt snygg! Förstår dig dock helt och fullt. Det är en hel del pengar.

  Ha det så gott!
  Ulli

  SvaraRadera
 4. jag har blivit likadan! men ofast så vill man just ha den där dyra lampan. jag är just nu ute efter ett nytt köksbord och det är inte lätt att bestämma hur jag ska göra. köpa dyrt och snåla länge eller ett billigt som inte är lika snyggt!? lycka till med lampköpet!

  kramar

  SvaraRadera
 5. Superfin lampa!!Skönt att höra att du har det bra. Jag har det jättebra, trivs kanon men visst är man trött när man kommer hem :) Hon skulle komma till mis onsdagen v. 43 börjar redan bli nervös för det. Men det kommer säkert gå bra för oss :) Ha de bra!

  SvaraRadera
 6. Ja, ibland får man nog satsa för annars springer du bara runt och du lär köpa den till slut iallafall...

  Som med mitt "Ella-tyg" fast där var det att jag behövde sy som hindrade mig men nu väntar jag bara på att symaskinen plockar fram sig själv så skall det nog bli gardiner till slut... Ha ha!

  Kram Karin

  SvaraRadera
 7. Den var snygg men lite väl dyr kanske. Kram/jenny

  SvaraRadera