torsdag 18 september 2008

stök och kaos

Nu är vi äntligen igång! Vardagsrummet är stökigt och allt är på fel plats, men det känns härligt ändå eftersom vi fått tummarna loss. Vad gäller soffan så ligger den fortfarande på blocket. Efter ett samtal med sambon visade det sig att han gärna vill sälja soffan och köpa en ny, så vi kompromissade lite, om den säljs så säljs den, annars så är den kvar.. en ganska enkel kompromiss som tog bort stressen att få bort den massiva möbeln.


Är det någon mer än jag som kan känna ren lycka av att dammsuga bakom soffan? Det är så kul att städa där det är riktigt dammigt :)De fula listerna kring fönsterna har kommit av, och det är vi mycket lyckliga över. De har stört oss båda läänge. För att inte tala om att den gula väggen snart är ett minne blott! Vi kan nog börja riva tapeterna i helgen. Ska bara organisera och plasta in lite möbler mitt i rummet. Nu ska jag göra mig i ordning och dra hem till en kompis och tentaplugga, tjoho! (nja...)

Jag återkommer med uppdateringar!

8 kommentarer:

 1. Det ska bli kul att se hur slutresultet! Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Åh, vad skönt att komma igång. Jag borde få en spark i rumpan av ditt inlägg, men inser att vårt blivande arbetsrum får vänta minst två veckor till eftersom de flesta helgerna går till Rucklet numera :)

  Ha det gott i byggdammet! :)

  SvaraRadera
 3. Lycka till! Ska bli skoj att se processen fram till färdigt :D
  svar: Tack säger vi båda två (ja och Gus)

  SvaraRadera
 4. Kikar in och lovar att återkomma, det ser ju riktigt spännande ut!

  SvaraRadera
 5. Jag håller tummarna för att det blir bra till slut vad som än händer med soffan! Den blå färgklicken på väggen, är det den blivande väggfärgen?

  Ha en bra dag!
  Kram

  /Johanna

  SvaraRadera
 6. Det ska bli kul att se hur slutresultatet blir!

  Svar: Åh tack! Kram Sandra

  SvaraRadera
 7. TÄVLING i min blogg ! Super söt väst !!!

  SvaraRadera