torsdag 11 september 2008

Favorit i repris

När en renovering tar tid så är det lätt att man kan få kalla fötter, speciellt när man som jag ska måla en ganska vågad färg på väggen. Jag låg sömnlös i en stund igårkväll och undrade om det verkligen blir bra.. Så jag behövde se bilderna på Carries nyrenoverade lägenhet igen för att friska upp mitt minne lite, och minnas vad det är jag vill uppnå. Så nu känns det ganska bra igen :)
Förresten så slapp sambon nog en blindtarmsinflammation, om inget annat så läkte den av sig själv :) I vilket fall så känns det betydligt lugnare här hemma. Jag är jättetrött idag efter två föreläsningar.. har två examinationer att göra i nästa vecka så att hjärnan går lite på högvarv just nu.

5 kommentarer:

 1. Den väggfärgen är snygg, skönt med färg efter alla kaffenyanser! :)

  SvaraRadera
 2. Jag tror det kan bli jättesnyggt om man håller allt annat ganska så neutralt. Kör på!

  SvaraRadera
 3. Färgen var superfin! Jag hade nog kört på en vit soffa till det =) eller iaf en ljus färg. Skönt att Alex mår bättre! Ha en jättetrevlig helg! Kram

  SvaraRadera
 4. lycka till med tentorna/examinationerna och jag tror säkert att det blir superbra med din nya färg
  Ha det gott
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vad skönt att sambon inte hade blindtarmsinflammation! :)

  Jag brukar göra precis som du, återvända till inspirationsbilderna, så går våndan över! :) Jag hoppas att jag kan använda dina bilder som inspiration när vårt arbetsrum blir turkost. Färgburken har ju stått hemma hur länge som helst nu!

  Ha det gott! Kram

  SvaraRadera