tisdag 23 september 2008

Tidsbrist och nyttigheter

Tiden går ganska fort nu och jag hinner knappt med att blogga, och på bloggkoll har jag över hundra inlägg ifrån er andra att gå igenom, så hoppsan vad jag har att stå i sen.. :) Rivning av tapeter är i full gång och kommer nog bli klart senast fredag tror jag. Visar ingen bild nu för att det faktisk ser lite tråkigt ut.. visar lite mer senare, när det händer något nytt!

Idag var jag på spinning och jag blev så trött att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Detta är hur jag märker att jag inte tränat på hela sommaren, samt att jag blivit lite rund på helt fel ställen. Det är inget som någon annan märker direkt, men ni vet hur det är, jag känner det själv. Så nu är det dags att komma igång ordentligt och det känns riktigt kul och skönt! Har tänkt mig att dra ner på allt festande i ett tag så att jag kan utnyttja helgen lite mer till både träning och renovering. Känner att jag gjort ett väldigt nyttigt beslut :)

Idag var jag på bokhandeln i Hansa Compagniet och köpte två kollegieblock, ett gult A4 och ett grönt A5. Det stora ska jag ha till examensarbetet och det lilla som träningsdagbok. Jag behöver egentligen inte köpa nya, men jag har packat ner alla mina kollegieblock och jag orkar inte leta rätt på dem...

Jag ska kolla runt hos er och kommentera så gott jag orkar och hinner. Ha det så bra!

6 kommentarer:

 1. Låter skönt med träning, även jag har kommit igång och det känns sååå skönt=) Hoppas renoveringen går bra!? Ha det bra, kram emmsan

  SvaraRadera
 2. Marimekkoblocken blir man verkligen glad av. Lycka till med alles..

  SvaraRadera
 3. Hoppas att rivningen med tapeterna går bra! :D
  Träning är roligt när man väl kommer igång! Kram på dig

  SvaraRadera
 4. Ja, jag kör ju inte med Bloggkoll, tycker att det är roligare att titta in lite här och där när man själv vill. Man blir lätt stressad om man ser att man har massor av inlägg att läsa!

  Är rätt nöjd med min byrå också, särskilt eftersom det har varit sådant besvär med den!!

  SvaraRadera
 5. Duktig du är. Skulle verkligen också behöva komma igång med träningen, känner lite som du att kroppen får en lite annan form efter sommaren och nu allt stillasittande plugg.. Inte bra! Kanske inte är så dumt med en träningsdagbok..

  Hoppas det går bra med renoveringen. Jag är så nyfiken! Ser verkligen fram emot att se lite bilder!

  Kram
  /Johanna

  SvaraRadera
 6. Jag tokgillar också Marimekko blocken och körde jämt med dem när jag pluggade!

  Ha det gott!/Tina

  SvaraRadera