måndag 16 juni 2008

Lite försök till förändring

Som ni ser så försöker jag ändra bloggens utseende lite. Min förhoppning är att jag så småningom ska lyckas få en extra kolumn på höger sida och den nya loggan ska bli lite större och tydligare. Det går framåt, sakta men säkert. Men efter ett tag så är det så otroligt tråkigt att sitta och kolla på html koder att jag inte orkar mer, måste ha en liten paus. Så bloggen får se ut som den gör nu tills jag orkar rätta till det lite extra.

Idag har jag sjukanmält mig från jobbet. Igår började jag få ont i halsen och inatt sov jag väldigt dåligt. Lika bra att ta en liten vilodag då, så att jag kan orka med resten av veckan. Dock orkar jag inte bara sitta och tillfriskna i lugn och ro.. utan jag har lite att göra samtidigt. Bland annat har jag gjort klart lite skolarbete, tvättat min soffa och beställt en ny matta på Ellos evighetsrea. Jag beställde en vit ryamatta för 279 kr, tror det var 60% rabatt på den. Ska bli spännande att se när den kommer!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

4 kommentarer:

 1. Väntar fortfarande på servettstället, va hände egentligen?

  SvaraRadera
 2. Tycker din mall är helt ok. fin raymatta köpte en plastmatta till hallen från ellos men den tar god tid på sig verkar det som
  Ha en bra dag och krya på dig
  kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Gillar det nya utseendet på bloggen!
  Ser fräscht och glatt ut!

  SvaraRadera
 4. Vad spännande att du gör om i bloggen, det ser fint ut! Kram Sandra

  SvaraRadera