måndag 30 juni 2008

Tidsbrist och inspirationsbilder

Idag har det varit mycket att göra. Har skrivit på papper och det är nu officiellt att jag efter min utbildning börjar arbeta på en nystartad förskola. Idag hade vi möte angående hela starten med alla personal och några av föräldrarna vars barn ska gå där och det är en hel del att tänka på. Det är jättespännande men samtidigt överväldigande då jag inte ens är färdigutbildad. Det bästa är att jag iaf är väldigt taggad :)

Imorgon ska jag börja tidigt, så jag ska sova snart. Men jag lämnar er med några inspirerande bilder från Pottery Barn. Det jag gillar mest är de vågade färgvalen på väggarna och helt enkelt färgvalen i hela rummen. Mitt huvud kretsar mest bara runt väggfärg just nu, därför finns det så många blåa rum :)

Vilket rum gillar ni bäst? Och varför?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

8 kommentarer:

 1. Jag tycker om den tredje bilden, den såg så härligt välkomnande ut! Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Hello!Så härlig blogg du har=)Här skall läsas mer när inte timmen är så sen!? Ser att vi arbetar inom samma yrke, kul!

  Svar: Klart du får "härmas" med pallen, det är ju det som är meningen att ge inspirationen vidare till andra, är alltid skönt när man får se ett färdigt resultat!=) Det e så härligt me alla bloggare och all inspiration man får...Ha det bra, kram emmsan

  SvaraRadera
 3. Jag gillar "tvåan" bäst.. Förmodligen för att vi också ska ha blått i arbetsrummet och det är lite åt det där hållet vi vill ha.. Fast inte ett sådant skrivbord, jag behöver ju ett stooort bord att arbeta på! :) Grattis till jobbet förresten!!

  SvaraRadera
 4. Gillar det gröna matrummet, rogivande och väldigt snyggt. Vad kul att du redan fått jobb då känner man sig behövd
  Ha en bra dag
  Kram

  SvaraRadera
 5. Grattis vad roligt! Alltid kul att få vara med o starta upp ngt nytt, då kan ma npåverka mkt. Även om det kanske är lite extra jobbigt såklart. Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Vad spännande med jobbet! Måste kännas väldigt kul :)

  Med risk att låta som en enormt kräsen tråkmåns så tilltalade ingen av rummen mig... ja, kanske den sista bilden! Där var det ganska mycket vitt med :)

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 7. FEMMAN!!!

  Annars var det liiite väl Amerikanskt för min del;)
  Gillar mest Danska hem......=)

  Snyggt du gjort på din blogg!!
  I like it!!

  SvaraRadera
 8. OJ! Måste man välja? Allt var ju så supersnyggt! Blev kär i varenda rum ju, de var så personliga och härliga allihopa... Ha det fint

  SvaraRadera