lördag 10 mars 2012

En god hemmafru

 Idag har jag minsann varit en god hemmafru. Sambon åkte tidigt iväg för att fiska, och jag började tidigt att städa, superstäda.. Hemma hos oss innebär städning oftast inte att plocka undan en tidning som kommit på vift och puffa lite kuddar, hos oss får man gå All in när det är dags för inget är där det ska vara.. 

Så det började ca kl 10, och jag avslutade vid kl 17 när jag kände att ryggen inte orkade mer idag. Vardagsrummet, hallen, badrummet och gästtoaletten hann jag städa grundligt som bara den. Till och vardagsrummets fönster blev tvättade, och vilken skillnad det gör... Under den tiden hann jag även med att cykla till systembolaget och köpa öl till sambon, som en tvättäkta hemmafru gör för att behaga sin man ;)


Leka hemmafru. Strax efter bilden togs kom sambon hem och dammvippan kastades undan i ett hörna och jag sopade undan alla spår av de löjligheter jag höll på med innan han hunnit se mig. Sen publicerar jag mina löjligheter på internet..
Denna hemmafrun blev sedan bortskämd med god thaimat, och snart bär det av till en väninna för melodifestivalsmys :) Vem hejar ni på? Efter att ha hört alla dessa (ofta väldigt märkliga) låtar så är det bara Lisa Miskovsky och Loreen som fått en plats på min playlist på Spotify, så om de vinner är jag nöjd :)

1 kommentar: