söndag 5 augusti 2012

En kväll i skrattets tecken

 Det blev ingen glassbåt i Åhus igår, istället var vi lite mindre avancerade och satte oss i närmsta park på varsin solstol med en subway och en bra bok. På kvällen hade jag äran att umgås med fyra fantastiskt härliga kvinnor och skratta i stort sett nonstop.

Ett samtal som kretsade kring danska scouter, spanx med naturlucka och den söte servitören som rodnade av Emmas underbart framfusiga sätt. Vi träffade ett vackert brudpar med tatueringar och converse under brudklännigen som jag inte lyckades fånga på bild, men det gjorde härliga Cindhy, som förgyllde konversationen med sin kunskap kring kaloriförbrukning i vissa situationer och allehanda spännande operationer. 

Vackra Nicole som inte har en blogg i nuläget imponerade oss alla med sina galet snygga byxor och jag tror att hon eventuellt övertalades att joina oss i bloggandet i form av den enarmade banditen.

 Vi övertalade kocken att hitta på en ostbricka som inte fanns på menyn och fick då en bestående av en sorts ost, men en sorts väldigt god ost så jag var helnöjd. Ost och jordgubbar liksom, det kan inte gå fel.. Tindy gav oss en lektion i att spela roulette (ska man dubbla renoveringsbudgeten nu kanske.. hmm) och lärde mig ett och annat om att mixtra med parfymer (Denna kvinnan doftar riktigt gott!).

Att umgås med bloggare ser ut såhär från alla vinklar. Ingen får röra maten förrän alla fotat :)
 Cindhy beställde in musslor som gjorde mig lite grön av avundsjuka, det såg riktigt gott ut och jag ska beställa detta vid nästa besök på steakhouse.. definitivt.

Kvällen fortsatte med riktigt goda strawberry daquiries (stavning?) på Moosehead och planer om att ses igen i Ystad gjordes upp. Ser fram emot fler träffar med dessa härliga kvinnor. Det kan ju inte bli annat än hur bra som helst.

Min outfit igår fotad i en väldigt stökig hall (som jag suddat bort lite så att ni ser den lite mindre..) precis innan jag cyklade iväg (ja, det var lite snävt att cykla i den kjolen..). Nu ska jag sätta på hög musik och ta itu med det här suddiga stöket som det lätt blir när man har både lägenhet, hus och veckor av solsken.

7 kommentarer:

 1. Åh, vilket mys! Härligt det ser ut på bilderna och "låter" på texten. Hade man bott i närheten hade man utan tvekan följt med på ett sådant fantastiskt middagsäventyr! :)

  SvaraRadera
 2. Ni verkar ha haft en fantastiskt härlig kväll! Härligt att bara hänga kvinnor ibland och snacka högt och lågt. Kram

  SvaraRadera
 3. Låter som ni haft en riktigt mysig kväll! Brukar läsa Emmas blogg o nu trillade jag in här också ;) Haha blev nyfiken på de där galet snygga byxorna som någon av er hade, vilket märke var det? :)

  SvaraRadera
 4. Man skulle bott i Malmö, vad roligt ni verkar haft!

  SvaraRadera
 5. Det är så skönt att gå ut med bloggare då det just är det där med fotningen av maten osv.

  Kramar

  SvaraRadera