onsdag 29 augusti 2012

Jag skolkade

 Denna dagen alltså. Vissa dagar är bara sådanna, som tar all ens energi fastän inget särskilt händer. Vid två tiden hade jag behövt en tupplur redan och det var efter en relativt lugn dag på jobbet.. märkligt det där. Det handlar väl om dagsform antar jag. Mitt dagshumör vad det i alla fall inget fel på och det är väl det som är huvudsaken :)

Snygga lampor på Gina Tricot. Skyltdockornas kläder var rätt bra de med, men här var det lamporna som reflekteras i spegeln som mitt öga fastnade för. Tjusigt.
Efter jobbet cyklade jag i alla fall in till staden för att bli av med någon millimeter lugg hos Böddi och hämta tillbaka min bankdosa som jag glömde där sist.. som jag aldrig hade hittat om Böddi inte ringt och nämnt att han hade den.. vem letar efter sin bankdosa hos frisören liksom... nåväl. 

Hos frissan satt någons fru Emma med hela familjen och blev friserade (förutom den lille busen då som mer satt och snackade med grabben i spegeln och verkade ha sjukt roligt) så det blev rätt mycket blandade språk där ett tag tyckte jag.. Böddi och jag på isländska, jag och Emma på svenska, Emma och Böddi på engelska.. man kan lätt bli lite snurrig av det när man redan är lite trött i huvudet... :) Men, ändå. Alltid trevlig med både Böddi och Emma, oavsett språk.

Sen skulle jag vidare på lite föredrag, som jag själv valt att gå på för att bli lite klokare. Dock kände jag så fort jag satte mig när klockan var 18 och jag redan var sjuuukt hungrig att nä, här sitter inte jag till halv nio och är koncentrerad... Så i kafferasten så skippade jag kakan de skulle bjuda på och cyklade hem. På vägen köpte jag sushi, en stor sådan. Så jag skolkade alltså, och det var ju ett tag sen sist :)

Men ja. Det var min dag i alla fall. Väldigt skön med härliga människor, ett lite trött huvud och lite skolkning. 
Imorgon avslöjar vi hemlisar, 
och det är ju alltid kul.

1 kommentar:

  1. Åh, jag skulle så gärna vilja lära mig isländska, det är så sagolikt.

    SvaraRadera