söndag 26 augusti 2012

Fredagens baby shower

 Att ha baby shower tycker jag är en tradition som vi borde anamma lite mer. Att överösa en blivande mamma med presenter låter helt korrekt i mina öron, alla borde få överösas med gåvor ibland, och när man känner sig stor som ett hus kan man väl gott förtjäna lite uppmuntran och hejarop liksom. 

Värdinnan Jenni slog på stort, speciellt när det gällde bakverken. Supersöta cupcakes med allehanda filurer på eller vackert dekorerade som blommor. Det bästa av allt var nog också att de var goda. Kristyren var inte någon sötsliskig historia utan en blandning av vit choklad och creme fraiche (eller nåt..) så det istället blev lite syrligt, och de slank minsann ner. 


 En av lekarna som anordnades var att alla skulle gissa omkretsen på magen, och gissa vem som tog hem första vinsten! Jodå, jag gissade rätt på centimetern, hur ofta händer det!

Jenni strävar lite emot att få höra siffran.. :)

Det var lite mörkt i lägenheten så bilderna blev antingen korniga (ajfånbilder) eller suddiga (systembilder), men jag har gjort mitt bästa för att lysa upp och göra lite mer synligt. 

Idag ska jag smida lite hemliga bloggplaner, visa upp mina loppisfynd och eventuellt sy om en skjorta om jag kommer på vart jag har packat ner min symaskin..

2 kommentarer:

 1. Jag håller verkligen med! Det är stort att få bebis och det måste givetvis firas!

  Ha en underbar dag!

  Hälsningar
  Frida

  SvaraRadera
 2. S fint du skrivit Iris! Tack för att du kom!

  Kram Jenni

  SvaraRadera