lördag 11 augusti 2012

Gårdagens festligheter

Blus HM, örhängen indiska.
 Det blev en lyckad sista-minuten tillställning igår. Okomplicerat härligt med lite plockmat och gott sällskap och jag är så glad nu att så många hittade tiden att komma och umgås :)

Tunnbrödsrullar med cantadou med paprika & chili, kalkon och ruccola och så söta minimozzarellabollar med ett basilikablad och en halv cocktailtomat som de står på, superlätt och jättegott. (det fina fatet är från en gatumarknad i Italien).
 Jag är ju inte den som bara ställer fram en skål med chips (inte för att det är nåt fel i det, vi gillar chips) när det är fest, oavsett om den är spontan eller inte. Det går fort att ordna lite gott plock och jag vill gärna att gästerna känner att jag gjort något lite extra bara för dem (trots att det som sagt går riktigt fort att fixa).

 Först köpte jag melonen och tänkte göra plock med melon och lite god lufttorkad skinka, men skinkan glömde jag handla.. så nästa idé var att göra fruktspett att ha i champagnen som en lite fin drinkpinne (som visserligen inte riktigt behövs i ett glas bubbel.. men ändå..) men så när jag skulle dricka kom jag på att jag inte riktigt gick utan att jag petade mig själv i ögat med ett grillspett.. så det fick bli melonspett vid sidan av istället.. Ibland får man go with the flow lite, men melonen var god och uppskattad ändå :)

Finaste Mateustalrikarna från Charlotte Trend.
Jag skulle också ordna minidigestive med blåmögelost och fikonmarmelad, men jag hann inte riktigt med det. Men vad innebär det då? 
Jo, ost till frukost. 
Det gillar vi.

Idag bär det av till Danmark och det vankas femkamp. Tjoho :)

2 kommentarer:

  1. Så fin du var och vilka smaskiga tilltugg! :)

    SvaraRadera
  2. Åå det ser riktigt gott ut =)

    SvaraRadera