onsdag 8 augusti 2012

Kvällens renoveringsrapport

Sovrumstapeten som jag gillar. Söt som bara den :)
 Det blev lite allmänt fixande i huset idag. Målade foder tills snickerifärgen var slut, hänge upp grejer tills jag var så hungrig och okoncentrerad att grejerna blev sneda och jag blev arg på dem. Men det gick rätt bra ändå. Behöver ta mig en tripp till ikea och köpa glödlampor, hänga upp en spegel stor nog att dölja mina felaktiga skruvhål, hänga upp ett foto på mig där jag ser ut som jag muterat lite till en fluga och piffa lite med doftljus och fina handdukar så är vi good to go!

 På bilden till vänster ser ni hyllorna som jag på helt egen hand (till och med med nästan bara egna verktyg) hängt upp helt rakt. Big deal för mig då mitt tålamod ofta tvingar mig att hoppa över sådanna saker som att mäta (att höfta brukar dock uppskattas just i den sekunden..) 

På bilden till höger ovan ser ni det som kommer bli till min fina walk in. Ser inte mycket ut för världen nu, men när jag är klar med mitt väggrivande kommer det vara top notch, superglammigt, sjukt organiserat och praktiskt som bara den, vänta ni bara.

2 kommentarer:

  1. Wow, min dröm är en egen walk in closet. Men i vårt pytteradhus får jag vara tacksam att jag ens får plats med en walk in Water Closet :) Vilken fin blogg, och jättefina bilder! Vad använder du för kamera när du fotar?

    SvaraRadera
  2. Kul att du tittade in hos mig.

    Vilken härlig blogg du har! Har surfat runt en del. Jag återkommer :-)

    Kram Lena

    SvaraRadera