torsdag 9 augusti 2012

Födelsedagsfirande på Formex

Igår kom jag på en snilleblixt. Jag ska gå på Formex. Det råkar vara så att jag har vägarna förbi Stockholm nästa helg för lite storstadsvimmel och blogghemlisar, men jag hade faktiskt inte en aning om att Formexmässan skulle vara just då. Den har jag velat gå på i så många år men aldrig hittat tid eller tillfälle och så helt plötsligt faller allting på plats helt enkelt. Kalas! 

Sambon har i detta fall ingen talan (tyvärr älskling..), vi ska helt enkelt gå. I värsta fall får jag spela födelsedagskortet, han får inte säga nej till någon som precis fyllt år och vill fira födelsedagen bland inredningsnyheter.

Det finns regler för det.

5 kommentarer:

 1. Haha, smart drag! :) Jag ska nog också till huvudstaden nästa helg, vore kul att gå på mässan om det hinns med bland alla vänner- jobb- torp- och släktpåhälsningar, är den dyr?

  SvaraRadera
 2. Haha, smart drag! :) Jag ska nog också till huvudstaden nästa helg, vore kul att gå på mässan om det hinns med bland alla vänner- jobb- torp- och släktpåhälsningar, är den dyr?

  SvaraRadera
 3. Haha, helt rätt. Jag ska dit på torsdagen - om jag orkar släpa dit gravidmagen. Om du ser en gigantisk sengångare som vaggar fram i gångarna så är det jag.

  SvaraRadera
 4. Vad kul att hitta hit!

  Nämen är det sant - är Formexmässan nästa helg. Jag har inte heller varit där, och nu blev jag plötsligt väldigt sugen på att gå... :)

  SvaraRadera
 5. Kul! Jag ska också gå, på torsdag närmare bestämt. :-) Ser fram emot massor med inspiration!

  SvaraRadera