onsdag 22 augusti 2012

höstens habegär

Hos Lilly of Swedens monter blev jag kär i en väska, eller ja.. egentligen några väskor, men vissa av dem hörde till nästa vårsäsong så den kärleken får jag spara på ett tag (härligt mintgröna skapelser som fick mitt hjärta att klappa lite extra!). Väskorna som hörde till höstsäsongen hade en så vacker lysande orange färg som väckte mitt ha begär rätt mycket. När det gäller kläder så kan jag inte bära orange alls, det fungerar bara inte till min hud, vilket jag länge tyckt var lite tråkigt.. men man kan ju inte klä i allt :) En väska borde dock fungera, en Lillyväska fungerar definitivt till min höstgarderob!

 Så var det ju detta med tingeltangel. Jag hade kunnat ta smyckesställningarna och springa iväg med dem om jag inte varit så snäll av mig, för åh vad det lockar med allt blingande, vackra träpärlor och toffsar.

Kläderna ska vi inte ens snacka om.. samma grej där. Villhavillhavilla. Ska hålla utkik efter Lilly i höst alltså, tror att hon kan få pimpa min garderob litegrann. Märket finn bland annat hos Perlan och Creative Lounge.

2 kommentarer:

  1. Kan få pimpa min garderob med, oj så mycket fint!

    Ha en fin dag,
    Catta

    SvaraRadera
  2. Jag blev genast nyfiken på väskorna.

    SvaraRadera