lördag 2 mars 2013

Det är ju värt det i slutändan

En fin blomma som jag fått höra är en hortensia som jag fick igår. Tar tacksamt emot tips på hur jag håller den vid liv :)
Igår var det fest. Och idag vaknade jag upp och mådde lite som jag hade kunnat förvänta mig. Vardagsrummet blev ommöblerat då det behövdes ett dansgolv, köket är fullt med glas och disk, men oj vad det är värt besväret när man får ha så himla roligt :)

Så nu när sambon är iväg och köper hamburgare ska jag ta itu med att återställa vardagsrummet till sin forna glans, och sedan bör jag göra detsamma med mig själv då det idag vankas dop för lille Jack och jag ska vara fotograf.

4 kommentarer:

 1. hejsan! :D kolla in min vår-outfit jag valt ut från MQ. riktigt snygga plagg och accessoarer! :) det skulle betyda jättemycket för mig i fall du också skulle kunna rösta min outfit i deras pågående tävling. har även precis startat en ny veckans blogg om du skulle vara intresserad :)

  DIREKTLÄNK: http://sarahmoberg.blogg.se/2013/february/mq-outfit.html

  SvaraRadera
 2. Det låter som en lyckad fest! :) Hortensia, de är så fina. Hoppas fotograferingen gick bra. Kram

  SvaraRadera
 3. Väldigt fin! Tyvärr så är jag långt ifrån blomexpert så skulle jag ge dig råd så skulle den nog inte klara sig länge. Kram på dig

  SvaraRadera
 4. Väldigt fin bild och jag älskar hortensior! De behöver vatten varje dag, kram

  SvaraRadera