fredag 22 mars 2013

Nostalgiska vågor

Har fått för mig att börja sova med flätor i håret när jag tvättat det, precis som jag gjort så många gånger som barn. Det känns lite som en nostagitripp för håret, en liten liten känsla av hur det var att vara barn kan återkomma, om bara för någon sekund. Sen är det ju lite fint också kan jag tycka :)

Denna morgon är jag uppe med tuppen (typ..). I alla fall tidigt nog att kunna blogga, dricka kaffe och starta dagen i lugn takt, i stället för att göra som igår då jag sprang runt som en yrvaken höna letandes efter matchande strumpor fem minuter innan min arbetstid startade. Nä.. betydligt skönare såhär, trots att det är lite (= helt ofantligt) svårt att ta sig upp ur sängen. 

Har ni några tips på att komma ur sängen på morgonen? ni vet, i tid.. Dela gärna med er till en hittills obotlig tidsoptimist och sömntuta :)

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Kikar in och tackar för en trevlig kväll i onsdags! Kul att träffa dig:-)

  Tyvärr stressar jag alltid på morgonen och tar tacksamt emot tips för egen del:-) Är helt hopplös på det här med tider. Trots att jag går upp i tid blir det alltid stressigt på slutet!:-)

  Vad fin du var i ditt vågiga hår!

  Trevlig helg!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 2. Fiiiint!:) Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Så fint det blir att fläta vått hår!

  Tyvärr har jag inga tips om hur man kommer upp i tid på morgonen. Jag är världsmästare i snooza och sen tvingas stressa som en galning för att hinna i tid.

  Men om du får en massa bra tips om hur man tar sig upp ur den varma sköna sängen på morgonen så ser jag fram mot ett inlägg om det! För ett sånt inlägg behöver jag verkligen läsa! :)

  SvaraRadera