fredag 25 januari 2013

Favoritblusen

Det finns en viss känsla som ibland kommer när man handlar på rea. Denna blusen från Day såg jag först på någon snygg bloggerska (minns dock inte vilken..?) för ett mycket bra tag sedan, men att köpa en blus för så mycket pengar har aldrig funnits på kartan i min värld.. dels för att jag måste vara lite ekonomisk (jobbar faktiskt kommunalt..) och så är jag sedan min tid som student fortfarande ganska snål. 

Men! När frugan Emma tipsade på sin facebooksida om att hon hade en vip-kod till mellandagsrean på  Creative Lounge, där man kunde handla med fetrabatt någon dag innan rean officiellt startade surfade jag in direkt och hittade att denna skönhet skulle kosta halva priset! Vilket egentligen fortfarande är betydligt mer pengar än jag någonsin spenderar på ett enda plagg, men skit i det! Det finns ett fåtal storlekar kvar och jag kniper en i en storlek för stor bara för att jag känner att världen kan möjligtvis gå under om jag blir av med den nu..

Jag är ju inte den som brukar tipsa om vråldyra kläder, men jag börjar tänka om när det gäller shopping i allmänhet (är det åldern månntro?). Jag kan nog hellre handla lite dyrare och lite mer sällan om det innebär att jag värdesätter plaggen mer och de håller bättre. 

Det finns ju inte en chans på jorden att denna blus kommer ligga i klädhögen bredvid sängen efter en helkväll.. den hängs upp på en galge om jag så måste göra det sovandes.

4 kommentarer:

 1. Ibland är det ju kul att lyxa till det. Jätte fin blus på dig så ett bra köp. Önskar dig en underbar helg. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Jättesnygg! Vissa plagg kan man tänka sig att kosta på lite. Jag köper dock inte bastoppar t ex på Esprit eller NK för de håller helt enkelt inte kvalitet efter priset. Men andra plagg kan jag köpa dyrare bara jag HITTAR nåt jag vill ha :)

  SvaraRadera
 3. Jättefin blus! Varifrån kommer halsbandet?

  SvaraRadera
 4. Ja, den är verkligen snygg. Jag har också dreglat över den.

  SvaraRadera