måndag 7 januari 2013

Jag är igångsparkad

Alla bilder i inlägget från Stadshem Fastighetsmäkleri
 Få saker kan sparka igång mig så mycket som ett nytt år. Att stå inför ett ännu oskrivet blad är så lockande, och får det att brinna i mina pysselfingrar och renoveringsådror (och ger ett släng shoppingmani..). Nu är jag sugen på skandinavisk stil, kanske på grund av min längtan efter ljuset. Den skandinaviska inredningsstilen består ju oftast av väldigt mycket vitt, då vi lever i mörker så stor del av året.

Lägenheten på bilderna har en väldigt fin balans på färgerna, älskar den naturliga känsla som kommer fram när dessa "basfärger" blandas. Den färg som står ut mest är liljornas grönska, och det är precis lagom.

 Genom att blanda in lite bruna och rostiga färger i den annars ganska grafiska färgskalan mjukar upp det strama som grafiskt svart och vitt gärna kan ge intryck av.

 Man måste älska att inspireras. Det finns så många inspirerande sidor där det bara flödar av inredningsbilder som planterar idéer i hjärnan (i alla fall i min!).

1 kommentar:

  1. Nu har jag "Veckans blogg" i bloggen. Kika in för att se hur du är med och tävlar om 1 inlägg med din header, länk och kort beskrivning av din blogg, samt 3 länkningar till i olika inlägg!

    http://bipolarsynvinkel.blogg.se/2013/january/veckans-blogg.html#comment

    SvaraRadera