söndag 27 januari 2013

Occo

 Detta blev en riktig mathelg för min del, och det är ju inget annat än underbart med tanke på att det är något av det bästa jag vet, att äta alltså :) Igår mötte jag upp de fina bloggtjejerna Anna, Paulina och KatarinaOcco, som numera är en av mina favoritrestauranger. Varför kan ni se på bilderna nedan :)

 Ni ser.. det är så mycket mat att vi fick låna ett hörn av ett annat sällskaps bord för att få plats med alla dippor och bönor och röror.. Det är alltså en smakupplevelse som fick oss att dansa lite och slå näven i bordet och föra en aning mer liv än vad vi är vana vid att göra. Jag dog nog lite av den goda halloumin, och deras tabbouleh var så smakrik (och så mycket godare än min egen) att jag hade kunnat leva på enbart den i ett halvår.

 Inredningen på stället är ju inte fy skam heller. Tvärtom, det är så väldigt genomtänkt och mysig stämning med finaste Tom Dixon lyktor och lampor överallt som ger ett vackert skuggspel på bord och väggar.

Och så är det toaletten..
 Ni ser.. och detta är bara en liten bråkdel av rummet som är det mest spektakulära badrum jag sett på en restaurang någonsin. Alla som kommer in där utbrister alla möjliga aha ljud och man stannar gärna där inne lite extra bara för att låta ögonen njuta lite av de vackra intrycken. Eller som jag och Katarina så står man där inne som en turist med en systemkamera och fotar varandra när man tvättar händerna.. :)

En riktigt kokhet rekommendation till Occo alltså, 
gå dit, ät och slå näven i bordet av extas.

5 kommentarer:

 1. Åh, så vackert! Måste verkligen prova Occo snart. :) Kram

  SvaraRadera
 2. VILKET STÄLLE, förstår att ni stannade en stund på toaletten, hihi. Underbart. Ha en fin vecka =)

  SvaraRadera
 3. Alltså dit måste jag ju bara gå någon gång!!!!

  Härligt kväll ni måste haft!

  SvaraRadera
 4. Inte konstigt att det är kö till toaletten om det är så fantastiskt vacker där inne.

  SvaraRadera