tisdag 15 januari 2013

Turturduvor och hjärtebling

 I min mailbox idag fanns det nyheter ifrån Pandora, inför alla hjärtans dag (va! är det redan snart februari?) och jag blev lite fladdrig i hjärtat av allt det där rosa, gulliga och blingiga :) Jag är inte alls väldigt rosa och gullegullig annars ska ni veta, men här var det mycket som jag tycker kunde komplettera mitt älskade armband. Ni ser ju på bilden ovan, det finns både turturduvor och rosa hjärtan med bling på, det är ju så tjusigt att jag vill gnaga lite på det.

 Mitt armband ser ni ovan, och det betyder mycket för mig eftersom varje berlock har en betydelse och de allra flesta har varit gåvor. De kommer i alla former, hjärtan, elefanter och tårtor.. vissa är kärleksfulla gåvor från sambon, födelsedagspresenter från jobbet och svärföräldrar. De senaste tillskotten var den lilla bollen som hänger i mitten och klänningen längst till höger, som jag fick när jag blev avtackad på mitt förra jobb innan julen (de hade en viss aning om min förkärlek till klänningar så de passade mig perfekt :) Den häftigaste berlocken är nog tärningen, för den köpte sambon i Las Vegas :)

 Så det kan nog ha varit dagens bästa presenttips

P.S Vad händer i ovädret egentligen?! Av alla de gånger som medierna kallat lite snö för kaos så kan nog denna dags snö klassificeras som kaotisk, med milslånga trafikolyckor och tåg (!?) som kör in i hus.. för om inte det är kaotiskt så vet jag inte.. lite crazycat är det allt..

2 kommentarer:

  1. ...Pandora smyckena är sådanna där smycken man kan plocka fram efter ett tag i byrålådan och älska på nytt ...:) ...roligt med minnena till dina berlocker...:)

    / Pernilla

    SvaraRadera
  2. Jag har letat efter den här bloggen!:) Mindes inte exakt vad den hette "inrednings...?" efter jag kikade in första gången och tyckte att det var ju så typiskt! Så fann jag dig!:) Och nu ska jag vara alldeles in i bängen fräck! Men jag såg att några stycken bad dig maila bilderna på Lovisa B som Trendenser tipsat om. Och jag var en av dem som såg detta försent och grämde mig SÅ! Så om du skulle kunna tänka dig att maila även mig är adressen: frkgredelin@gmail.com

    //Tanja

    SvaraRadera