onsdag 27 juni 2012

Ålderskontrast och må-bra tips

 Denna dagen har präglats av en huvudvärk som hängt med mig sedan igår kväll och ryggvärk som smyger sig på då jag inte tränat på länge nu. En liten gnälldag kände jag att det blev på jobbet.. och efter det så var det ju direkt till körskolan för en tre timmar lång lektion om risker i trafiken som var intressant, men jag kände mig lite som en minoritet ibland alla gymnasieungdomar (ordet "asså" har jag hört rätt ofta ikväll...). Jag hade även glömt bort hur man gör på lektioner (skyller på åldern).. De små liven var ju helt duktiga och räckte upp handen medan jag pratade rakt ut så fort en mening dök upp i hjärnan.. Lite roligt att se kontrasterna när jag egentligen inte trodde ålderskillnaden var så stor mellan oss.. :)

Så efter en ganska tuff och lite negativt laddad dag gör jag en smart grej för att må lite bättre. Jag ringer och beställer sushi, byter om från tråkiga vardagsjobbkläder till lite finare vardagskläder och nya höga klackar och går till sushistället och så direkt hem igen. Att byta om kan tyckas vara helt onödigt, men jag kände mig finare, piggare och gladare bara av den lilla förändringen. Och så fick jag börja gå in de nya skorna också så jag fick två flugor i en smäll :)


2 kommentarer:

  1. Hoppas du snart mår bättre och vilken bra idé att pigga upp med lite god mat och fina kläder! Dom små sakerna får ju oftast en att må lite bättre :-)

    Kram, Sofie

    SvaraRadera
  2. Det är de små sakerna som gör att man mår bättre =)

    SvaraRadera