tisdag 5 juni 2012

"Frosserifredagstisdag"

Är det någon av er läsare som bantar så kanske ni ska blunda nu, för detta inlägg kommer vara som poesi för fettcellerna, om inte för era så i alla fall för mina..

Det var sambons idé, som började ganska oskyldigt faktiskt. "vill du ha godis" sa han, tio minuter innan affären stängde, och ja.. det ville jag väl. Vi gick ner gemensamt och väl i affären vidareutvecklar sambon sin idé till en banana split.. med hemmagjord varm chokladsås.. (smält ett dubbeljapp eller dubbelmars med lagom mycket vispgrädde).

Nu sitter jag i soffan och dör mättnadsdöden litegrann. Så pass att jag nog ska gå och lägga mig.

För min egen del känns det bra för mig att nämna att ja; den där portionen är lite väl ambitiös, och nej; jag åt inte upp allt för då hade jag nog svimmat. 

Efter kvällens frosseri känns det ju bra att jag hade stevia istället för socker att doppa jordgubbarna i innan.. Det gjorde nog susen och jämnade ut kvällens kaloriintag enligt mina tjejmatteberäkningar, plus-minus-noll liksom.

2 kommentarer:

  1. Hahaha, sjukt gott! Synd ba att det inte är nyttigare liksom, annars hade man ju kunnat göra det där till en vana. Nemas problemas.

    SvaraRadera
  2. Kul att du kikade in hos mig:-). Underbara bilder på din blogg! Ja det där såg väldigt gott ut, godsaker i vardagen är bäst:-). Kram Sarah

    SvaraRadera