tisdag 26 juni 2012

Konsekvenserna av att bädda sängen

Bild på min bäddade säng: Erik Olsson
Läste en artikel på Apartment therapy om konsekvenserna kan komma ifrån att bädda sängen. Vissa säger tydligen att den enkla rutinen som att bädda sängen varje morgon påverkar väldigt många aspekter av ens liv, kan till och med påverka ens ekonomi. Det hela handlar om att få en bra start på dagen och fortsätta dagen i den andan.. Låter intressant faktiskt. I morse bäddade jag sängen eftersom vi hade visning idag, men annars låter jag den vara obäddad.. om det bara är jag och sambon som ska se den så behöver jag ju inte anstränga mig.. men det kanske jag borde.. Det är ju väldigt skönt att se den så fint bäddad när jag kommer hem ifrån jobbet.. Det gör väldigt mycket för helhetsintrycket av sovrummet..

Vad tycker ni? 
Bäddar ni sängen?

6 kommentarer:

 1. En sån inbjudande säng! :-) Jag önskar jag bäddade min säng oftare, men jag erkänner att jag oftast bara bäddar sängen på helgen. Jag kan alltid skylla på kvalsterallergi, att det är bra att sängkläderna vädras :-)

  SvaraRadera
 2. Helt underbart sovrum. Jag önskar att jag bäddade den oftare. Får nog köpa nytt överkast och massa nya kuddar.

  SvaraRadera
 3. Vi äger inte ens ett överkast ! Men jag brukar bädda tillrätta täcken och kuddar.
  Det finns fina påslakan också.

  SvaraRadera
 4. Tjusigt sovrum! Visst känns det bättre när sängen är bäddad, helt klart! Men jag bäddar vår säng bara på helgerna eller om någon ska komma och hälsa på (fast ibland stänger jag bara dörren till sovrummet).

  SvaraRadera
 5. Jag bäddar sängen varje morgon. Inte sådär snyggt med överkast (det gör jag bara när vi ska ha gäster) men jag bäddar alltid till täckena så det ser lite mer ordentligt ut. Jag tycker det känns mycket trevligare att gå och lägga sig när det är bäddat. Även om jag vet att kvalstrena frodas mer när man har bäddat. :-P

  SvaraRadera
 6. Vilket fint sovrum du har! Ja, hela lgh var otroligt vacker och behaglig!
  Jag bäddar sängen direkt jag kliver upp, tycker inte om att ha den obäddad när folk springer in och ut i sovrummet (har altandörren i sovrummet)

  SvaraRadera