fredag 8 juni 2012

Sjung om studentens regniga dag..

Jag hade hoppats att en lastbil full med studenter skulle åka förbi utanför lägenheten så att jag kunde fånga dem på bild, men icke.. Så ni får en lite mörk bild på mitt vardagsrum istället :)
Så blev det fredag igen, och denna gång inföll den på en fredag som vanligt :) När jag tittar ut genom fönstret och ser att molnen har skingrat sig och solen tittar fram kan jag inte annat än glädjas med alla dagens studenter. Jag skänkte dem en tanke också vid lunchtid när jag stod ute i ösregnet, jag hade regnkläder men jag misstänker att de inte är lika väl utrustade som jag med mina gummistövlar. Hoppas de har lyckats hålla sig på det torra idag :)

Det är åtta år sedan jag tog studenten.. åtta hela år. Det känns som igår. 


3 kommentarer:

 1. Tycker också det känns som igår men ändå väldigt långt bort (studenten) och för min del är det ju en evighet sen:-). Ha en skön helg, kram Sarah

  SvaraRadera
 2. Ja som det måste ha regnat på de stackarna. Känns som att hela Sverige bara är blött för tillfället. Men studenterna är nog lika glada i vilket fall och vi andra får hoppas på bättre till Midsommar =)

  Tänkte höra var du har hittat din stege som du har lutande mot väggen, vill ha en sådan i sovrummet som ska funka som en betjänt...

  Tack för kul läsning!

  SvaraRadera
 3. Stegen rotade jag fram ur mina svärföräldrars förråd, och så tjatade jag till mig den.. :) tror att det är ett hemmabygge från början faktiskt. Hoppas du hittar en!

  Kram /oris

  SvaraRadera