tisdag 26 juni 2012

Köksdrömmen

Decor pad
 Köket ovan är (för tillfället..) mitt drömkök. Bilden har fastnat på min näthinna och vill inte försvinna. Det var denna bilden som fick mitt huvud att börja snurra igår. Jag vill ha det fina köket, utan kompromisser. Jag tänker inte välja ett annat kök bara för att det kostar mindre pengar, utan snarare vänta längre med att starta renoveringen så att vi kan ha drömköket. Därför blir det nog köket vi undersöker först, kollar leverantörer, får offerter och skriver ner vad allt kommer kosta, så vi kan börja spara till det.

House & home
 Inget rum är nog så viktigt som köket. När vi renoverade det nuvarande köket gick vi till alla leverantörer vi kunde hitta, och den vi föll för allra mest var Kvänum, men de valdes bort på grund av priset och att det inte kändes som att en lägenhet behövde ett kök med så väldigt lång livslängd, risken är att näste man flyttar in och river ner allt ändå och renoverar efter eget tycke.. Redan då sa vi att när vi får hus ska vi ha ett kök ifrån Kvänum, så jag hoppas att de har drömköket. Ser fram emot att börja undersöka :)

Country Living
Jag riktigt längtar efter att helt enkelt kunna börja planera lite mer. Jag ska skaffa mig en pärm med flikar och varje projekt ska ha en egen flik. Där ska vi ha inspirationen, materialval, smarta idéer, köpställen och kostnadsförslag. Även de tråkiga projekten som kan spara in lite pengar som att isolera vinden och köpa värmepump ska vara med i min pärm.. och till och med det ser jag fram emot att planera :)

Åh.. jag ska se om jag kan köpa pärmen idag.. en riktigt fin en :)

3 kommentarer:

 1. Fin köksinspiration du visar! Ja, det roligaste med hus är ju all planering, faktiskt :-) Man inser vilka möjligheter det finns!

  Kram, Sofie

  SvaraRadera
 2. Det lönar sig nog att satsa på det kök man verkligen vill ha utan att kompromissa allt för mycket. Man spenderar ju trots allt en himla massa tid i köket. Lycka till med planeringen!

  SvaraRadera
 3. Köket är absolut mitt favoritställe i hemmet! Jättefina bilder du visar. Jag har också tänkt att jag ska samla inspirationsmaterial i en fin liten (stor!) pärm. Lycka till och ha en fin kväll!

  SvaraRadera