onsdag 10 oktober 2012

En dos bebisgos och en fråga till er

En liten Jack som slumrar och luktar bebis. Finns nog inget i världen som kan slå den mysfaktorn.
Igår kväll blev det ett lite spontant besök hem till Jimmy och Jenni, som för cirka en vecka sedan utökade sin flock med en liten Jack Brandon. Fin liten krabat, som är sådär mjuk och mysig som bebisar är.

Denna dagen sprang iväg lite sådär kvickt. Men på ett bra sätt då vardagen börjar infinna sig lite i lustiga huset, trots allt kaos. Hyllplan börjar komma upp i köket och (hör och häpna!) jag har packat upp två hela kartonger med köksgrejer!! Det gör så stor skillnad att inte sicksacka mellan så många lådor, för var dag som går blir de lite färre och mitt sinne blir lite lite lugnare. 

Förresten finingar. Jag har spånat lite på att ha lite fler tävlingar, både här och på facebooksidan (och kanske instagram också, går det?). När jag satt och funderade på vilka priser som skulle passa bra kom jag på att det faktiskt är er jag bör fråga, det är ju ni som får vinsterna :) Så kom med förslag på märken, prylar, kläder, tingeltangel och skönhetsgrejer som ni vill vinna. Alla förslag är bra, allt från verktygslådor till diamantringar, så ska jag se vad jag kan åstadkomma. 

Nu förtjänar ju trots allt det bästa
eller hur.

1 kommentar: