söndag 14 oktober 2012

Jag behövde ett handtag


Här har ni veckans absolut bästa inköp, handtag. Inte alls de snyggaste, och egentligen var jag ute efter något helt annat. Men när jag upptäckte att de befintliga skruvhålen som sitter på alla skåpsluckor och lådor inte passar dagens standardhandtag så blev jag lite svettig i ett tag.. skulle jag behöva ta på de gamla handtagen igen (de passar inte alls alls alls till!) tills vi hittar exakt det jag vill ha, till dåtidens standardmått för en rimlig peng? Nä. Istället googlade jag lite och hittade att Jula i Arlöv hade en hel del handtag i ett utgående sortiment i precis rätt storlek till jättebra pris (två handtag för 30 kr). 

Och även om jag inte tycker det är just de handtagen jag har letat efter eller velat ha, så gör de vad de ska och det är hela huvudsaken. Jag kan öppna och stänga mina lådor. Det är så jäkla skönt. Nu kan jag i lugn och ro leta efter de absoluta handtagen som någonstans väntar på att bli upptäckta av mig! 

3 kommentarer:

  1. Men det var riktigt fina handtag! :)

    SvaraRadera
  2. Jag som gillar Stil 555-handtagen tycker att de var väldigt fina! :)

    SvaraRadera
  3. Klurigt med gamla cc-mått. När jag letade efter cc87 till mitt 50-tals kök så vände jag mig till www.itsdesign.se, men har du cc78, som jag förstått är nästan helt utdött, så blir det nog klurigt ändå. Tycker dock att de du hittade var fina ändå :)

    SvaraRadera