tisdag 9 oktober 2012

Saker att smuggla hem från Ikea

Det har blivit en del korta turer till Ikea de senaste dagarna, dels för att handla lite smått och gott som vi kommer på att vi behöver, dels så passar vi på att äta den väldigt billiga maten som passar oss utmärkt när köket ser ut som en orkan drog igenom det. Vi är inte riktigt där än att vi (läs: Jag ) börjar köpa lull lull och inredning ännu, vi har ju inte ens packat upp.. men jag har en väldigt klar bild i mitt huvud över hur jag vill ha huset nu, precis vilka färger som ska få ta sig in och hur rummen ska kännas. 

Grejerna nedan hade gärna fått följa med hem, och de hänger nog med någon dag (smugglar kanske ned en pläd vid nästa besök..). Helt enkelt naturliga färger, svart, vitt, grått, beige och bruna nyanser är välkomna tillsammans med de olika gröna nyanser som växterna bidrar med. Lugnt och avskalat. Det kanske börjar märkas på inredningen att jag börjar bli vuxen :)
Bilder från Ikea sammansatta av mig.

2 kommentarer:

  1. Ikea kan dom:) Jag har en del av sakerna här hemma redan:)

    Ha en fin kväll!

    SvaraRadera
  2. Alltså den där mattan är jag allt bra sugen på också. Om man nu inte tröttnar på mönstret? Och så har jag sett en hel del fina julsaker också! Synd bara att jag inte har så nära till Ikea...

    SvaraRadera