måndag 8 oktober 2012

En lördag med finingar

 Lördagen med de fina kvinnorna som hittat sin väg in i mitt liv blev riktigt lyckad, och en riktig tjejdag. Shopping i fina butiker (visar mitt inköp sen, det var sååå fint!), brunch som visserligen lämnade en del att önska för dem i sällskapet med allergier, mitt urval var dock bra. Sålänge jag får ost på min tallrik så är jag glad och nöjd hela dagen.

 Det är alltså dessa härliga kvinnor, som jag lärt känna via bloggandet. Paulina, Cindhy, Emelie (aka Erik) och Katarina. Fantastiskt roliga och dagen fylldes av så mycket skratt och flams att jag kan leva på det i ett halvår (fast det bör nog inte dröja så länge till nästa gång tycker jag..)

Efter brunchandet begav vi oss till lilla torg där vi satte oss vid det mest lutande bordet vi kunde hitta (varför ska man göra det lätt för sig liksom..) och hann precis få in våra drinkar när ösregnet började hälla ned på de stora parasollerna över oss. Fantastiskt mysigt att sitta där då. Och när regnet smattrar på de där värmegrejerna så ryker de minsann. Det var lite stämningsfullt det med. 

Men ja. Dessa kvinnor.
De gjorde min lördag.

1 kommentar: