söndag 21 oktober 2012

Gårdagens bilder

 Gårdagen gick i ett måste jag säga, på ett väldigt bra sätt. Vi började med allmänt städ och plock som vi brukar göra här hemma (finns oändligt mycket att plocka!) och sedan följde två separata besök av familjen. Först mina föräldrar som hade min systerson och brorsdotter med sig och så syster yster med familj därefter som ville kika lite på huset. Så det fikades äpplekaka (som mamma tog med sig, mmmm) gullades med agnes och diskuterades rötter i rör och att ja, det har man visst ibland..
 Efter besöken svidade jag om till den fina klänningen från Rutstore som kom med posten i fredags. Som sagt, jag bara älskar grafiskt!

 Det varma vädret inspirerade oss att köra den sista grillningen. Så vi satt i uterummet (premiär!) och åt grillad lax och risotto med västerbottenost (jag dör så gott!) och pladdrade med goda vänner tills kvällen gjorde sig påmind och vi alla satt och gäspade.

En himla härlig dag alltså. 
Ska vi inte ta och ha en riktigt härlig söndag också nu? 
jo, nu kör vi.

P.S Imorgon kör vi en tävling förresten. Missa inte det.


1 kommentar:

  1. Så Snygg den är. Jag gillar mönstret supermycket! Och tyg, IKEA baby. Ibland har de ju till och med rea för sjutton. Fast allt det visste du säkert...

    SvaraRadera