söndag 21 oktober 2012

Isglass och festplanering

Isglass får jag dille på emellanåt. Extra bra är det att jag kan äta sex stycken utan att oroa mig för att rumpan inte längre får plats i jeansen. Det är ju bara som att dricka saft, fast lite kyligare. Tipp topp alltså. 

Idag har vi lullat runt lite här hemma helt enkelt. Bland annat så har inbjudningskorten till sambons stora 30 års baluns har skrivits ut, och jag funderar kring hur jag ska få tag på ofantliga meter tyg för nästan inga pengar (helst iaf) för att dekorera lokalen som ägs av någon idrottsförening och just nu är inredd med sveriges fulaste stolar, mängder av pokaler (de är visst bra på sporten då..) och sportflaggor på väggarna. För mig känns inte det riktigt som den allra festligaste inredningen, inte om jag får vara med och bestämma iaf, och det får jag ju :)

3 kommentarer:

 1. Beror på vilket tema du ska köra, men billigaste lakanen på IKEA och skall det inte vara vita så kan du färga dem i tvättmaskinen :)
  Himla enkelt och MYCKET billigare än att köpa "färdigt" tyg :)
  Tänk bara på att om du vill ha det i en mycket mörk färg kan du behöva köra det mer än en gång med färg så börja i god tid :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra idé! Ska kolla lakanen direkt! :)

   kram /iris

   Radera
 2. Gu så söt du är :O)) O du kolla stoff och stilpå svåge.Jag köte krossad sammet nu inför halloween. 25 kr metern för det och de har många färger. Kan bli riktigt effektfullt med rätt ljus osv. Partyyy partyy ;O)
  Puss

  SvaraRadera