onsdag 3 oktober 2012

Onsdagsplaner

En märklig och vacker blomma som jag misstänker är ogräs. Den växer som det i alla fall.
Onsdag då alltså, idag tänkte jag: 
 • Cykla till jobbet och tänka att jag vill ha en moppe eller en sån där cykel med motor för oj vad mitt liv hade blivit såå mycket enklare när detta i-lands problem som heter dålig kondis hade blivit löst.
 • Väl hemma igen ska jag måla måla måla det sista lagret färg på ganska många grejer för att kunna möta vår egen deadline (till helgen) som är satt mest bara för att ha en deadline att gå efter och få det klart någon gång (och kunna packa upp cirka fjortonhundra lådor med köksgrejer någon gång).
 • Längta tills imorgon när vi får riktigt bredband igen (wohoo!) och slipper tömma ajfånen på batteri stup i kvarten för att den får dela med sig av sitt mycket lååångsamma 3G! 
 • Skänka några tankar till Jenni och Jimmy som nu startar sitt livs äventyr! 
 • Krama sambon och klappa oss på axeln, för att vi är så jävla bra. 

2 kommentarer:

 1. Godmorgon!
  Ha en underbar dag.
  Ser ut som det är Kermisbär du har. De är vackra, men lite giftiga tyvärr...
  Längtar efter att se luckorna på plats i köket!
  Och efter att träffas på lördag, fining.

  SvaraRadera
 2. Du är ju inte sysslolös och det är väl skönt!! Veta att det finns massor att göra, fantisera om att bli klar fort. Det är ganska snart 2 år sedan vi flyttade till vårt hus och i denna veckan har jag packat upp ett antal lådor!! Jo, så är det. Här hittade jag saker som jag inte visste att jag hade och det är ju kul eller... Köpt "snygga lådor" på IKEA och packat om några lådor. Saker som inte används men inte kan kastas, hur knasigt som helst, men så är det. (det är tur att vi har källare) Det är roligt att följa ditt flytte och renovering.

  SvaraRadera