tisdag 30 oktober 2012

En kväll med singstar och salukis

Jag fick prova Nellys fina peruk och kände mig riktigt hemma i den. Kanske något att tipsa Böddi om..?
 Min gårdag fick en lite oväntad twist. Efter att jag haft mitt städtag kikade jag på telefonen och upptäckte att jag var inbjuden på lite födelsedagskalas hos Emma, som började 15 minuter senare.. häpp! Snabbt som attan gjorde jag mig i ordning till något som jag tänkte kunde liknas en hollywoodfru med illröda läppar. Sambon sa att jag liknade en rockbrud, så jag drog till med en dödskallering också och kände mig nöjd med det. 

Snabbt iväg hem till Emma där hon dukat upp med värsta (bästa) italienska buffén med köttbullar och skinkor och pasta och sånt som är det bästa jag vet. Vi drack bubbel och hade musikquiz, åt massor med goda ostar, klappade salukisar och sjöng singstar för glatta livet. Jag kom fram till att jag inte är en höjdare på att rappa till MC hammer, men det kunde jag ana redan innan.
På plats var såklart Emma, Nicole, Angela, Nelly och Lena. Då jag inte riktigt förstår mig på hur jag ska fota när det är mörkt med mitt objektiv så blev det några suddiga ajfånbilder istället, fler bilder hittar ni nog hos de andra bloggarna så småningom.

2 kommentarer:

  1. Oj, heja vad snabbt du fixade dig iordning :-D Du är snygg både med och utan peruk!

    SvaraRadera
  2. Tjusiga damer !


    www.cqnet.se

    SvaraRadera