tisdag 2 oktober 2012

När tankarna flyger iväg

Att måla kökshyllor är min huvudsakliga syssla just nu. Jag är dock lite sugen på att sätta tänderna i alla dörrfoder och fönsterfoder, speciellt i vardagsrummet, men börjar jag där måste jag nog ta resten också, annars ser det knasigt ut.. 

Samtidigt kanske jag borde släppa allt och börja packa upp de lådor som står i sovrummet, och få sovrummet helt färdigt, upp med gardiner och tavlor och allt för att ha en fristad från renoveringen när vi ska sova..
fast var ska jag packa upp allt.. jag måste kanske leta upp alla lådor där det finns dukar och gardiner och packa upp det i garderoberna så känner jag tyngden från axlarna att jag i alla fall blivit av med några lådor överhuvudtaget.

Kontoret känns ju ganska viktigt.. jag har ju fått beställningar på tavlor som jag fått skjuta upp eftersom skrivaren inte är inkopplad.. Det måste ju bli min kreativa hörna där jag kan pyssla, sy och måla hejvilt hur jag vill när den kreativa andan faller på. 

Borde gräset kanske klippas innan det blir för kallt ute? Det där med trädgård kommer bli intressant minsann..

Uterummet borde ju verkligen prioriteras nu, tänk vad härligt att kunna utnyttja det nu på hösten! Att bjuda hem vänner på middag och länge sitta och mysa i det rätt varma uterummet som vackert är inrett med vita och orientaliska detaljer, olivträd och massor med ljuslyktor.. mm det längtar jag efter!

Men ja, kökshyllorna var det ju.
Jag måste nog sätta ned foten här och stoppa min hjärna lite.
en sak i taget Iris, 
en sak i taget.

1 kommentar:

  1. Men det är ju så jobbigt när man vill göra allt på en gång och helst igår. Fokusera!!!! Kram.

    SvaraRadera