måndag 22 oktober 2012

Fjolårens halloweenutstyrslar

 Halloween börjar närma sig med stormsteg, och vi har som tradition att gå på halloweenfest hos några vänner. Jättemånga är där, alla är utklädda och det är ju så himla roligt. Jag brukar tycka att förberedelserna till och med är lite roligare än själva festen (som alltså alltid blir väldigt lyckad och roligt), och brukar lägga ned en hel del tid och energi på att få en bra kostym. Framför allt brukar jag inte vilja köpa färdiga kostymer eftersom det kvinnliga utbudet aldrig är särskilt påklätt, och oftast heter något som börjar på sexy (sexy nurse, sexy cop, sexy snövit.. ni förstår min poäng). Jag dömer ingen annan, men jag är inte den som snoffsar runt på en privat fest i underkläder som kallas utklädnad, dessutom i början på november.. brrrr..

 Hellre påklätt och kreativt. Gärna något som tar tid, är lite hemmagjort och drar lite blickar till sig (nä men se där.. man kan visst göra det utan att vara halvnaken!).

"...like a virgin.. iih" klockrent eller hur?
Okej, denna var väl lite åt det avklädda hållet med tanke på att jag har synliga underkläder på mig, men äh. Vad gör man inte för konsten ;) Den är i alla fall hemmagjord :)

Vad det blir i år återstår att se. Jag har dock börjat samla lite inspiration i ett nytt pinterest album som heter just Halloween.

2 kommentarer:

  1. Störtgillar er rockabilliestil. Så snygga!!!

    SvaraRadera
  2. Oj, så himla fina :-D Kul med Halloween!

    Kram

    SvaraRadera