torsdag 6 november 2008

Guds gåva till huvudet


I måndags efter skolan stack jag och Eleonor till stan i Kristianstad och shoppade lite, och jag köpte bland annat denna här manick som är en huvudmassage-pryl, och det måste vara mitt bästa köp på länge.. så jäkla skönt! :) Jag testade den först hos min frisör, som masserade mitt huvud med denna när hon satt balsam i håret och jag var helt såld.. Den kostade 159 kr på Borett i Kristianstad (tror den finns i hälsokostbutiker också) och den var verkligen värd varje krona!


Jag köpte även dessa söta lotuslyktor på Cervera. De passar fint på tv bänken tycker jag, och jag gillar verkligen den grå färgen. Försöker ju ha lite dämpade färger i inredningen nu när väggarnas färg står ut lite extra :)

6 kommentarer:

 1. Tjopp! Vad härligt med huvudmassage, har testat sådana, de är ju helt ljuvliga! :) Kom in o tävla hos mig vet jag!

  SvaraRadera
 2. Vad fina lotuslyktorna blev :) Jag måste köpa den där massageprylen nästa gång vi sticker dit, verkar helt underbar! Hoppas intervjun gick bra idag, vi kan väl höras av på söndag! Ha en jättebra helg! Kram

  SvaraRadera
 3. Det där känns som nåt jag skulle gilla, älskar att sitta hos frissan när de pillar i håret. :)

  SvaraRadera
 4. ja, visst är de där huvudmassage manickerna helt underbara! :)

  vilka fina ljuslyktor du har köpt, färgen var jättefin!

  kram Josefin

  SvaraRadera
 5. Jag provade den där huvudvispen hemma hos mamma och pappa föra helgen. Hade aldrig tidigare sett den eller hört talas om den. Men jag håller med om din analys. Den är underbar och man ryser gott av den.

  SvaraRadera
 6. Jag gillar oxå huvudmassage-prylen... men jag köpte min på netto för 19kr.... lite billigare =) / Malin

  SvaraRadera