tisdag 30 december 2008

Nytt år, ny design

Igår fick jag lust att ta bort allt julpynt, men jag höll mig. Fick ett ryck att nyårsstäda och då vill jag gärna ha bort julen och rensa alla smågömmor på saker som inte längre behövs. Jag är väldigt sugen på att ta tag i några (mindre) projekt som jag länge velat ta tag i, för att få det gjort innan det nya året är här. Igår blev det dock bara att vi satte upp en hylla i sovrummet, skulle ha upp några krokar också men jag irrade runt som en tok igår i mitt misslyckade försök att hitta dem, förhoppningsvis har jag bättre tur idag.. Även bloggen fick en ny header, tröttnade på den andra, får se hur länge denna varar :)


Bilder från Martha Stewart

Idag ska det fixas lite inför morgondagen. Vi ska äta god nyårsbuffé på st. Markus vinkällare i Malmö och sedan förmodligen återvända till vår enkla boning för lite nyårsfest. Blir en ganska sen start då vi inte fick bord förrän 20.30, men med lite fördrinkar hos oss och så lite trevligt tilltugg och skumpa efteråt blir nog alla nöjda och glada :)

8 kommentarer:

  1. Det låter som ett väldigt trevligt nyårsfirande! :)
    Själv kommer jag att sitta ute i rucklet eftersom vi har blivit infrusna här på ön. Det kan nog bli mysigt det med, men det blir nog inte så röjigt... ;)

    Gott nytt år! Kram!

    SvaraRadera
  2. fin design! Hoppas du har haft en underbar jul!Kram!

    SvaraRadera
  3. Supersnygg header! Hoppas ni får trevligt imorgon och gott nytt år!

    Många kramar

    SvaraRadera
  4. Det lät som en härlig kväll! Gott nytt år! Kram Sandra

    SvaraRadera
  5. Det låter ju jättetrevligt! Vad kul att du inspirerades av min dukning :). Det är lite roligt med nyårsdukningar!!!

    SvaraRadera
  6. Lackert med sa hoga champagneglas och vindruvor pa spett... nu vill jag ut och inhandla nya glas till kvallens fest. Hmmm. Tjusigt var det! Onskar dig ett Gott Nytt 2009! -towe

    SvaraRadera
  7. Här åker nog julpyntet imorgon...blev less ovanligt fort den här gången.

    Gott nytt år!!
    Kram/jenny

    SvaraRadera
  8. Hej, det låter jättetrevligt!!! Gott nytt år!!

    SvaraRadera