måndag 4 februari 2013

Från tvättstuga till badrum

 Bilder: House to home

Det där med att bo in sig i ett hem innan man gör större förändringar är ingen myt, utan en riktigt bra idé. När vi först flyttade in i huset började vi ju ta in offerter för att bygga ut gästtoaletten till ett badrum med dusch, men planerna stoppades av de där rören som var fyllda med rötter som vi fick prioritera istället. Och tur var väl det egentligen, eftersom det hade varit en riktigt dålig idé att bygga ut gästtoaletten så som vi hade tänkt oss.. Större delen av hallen hade försvunnit, och inget naturligt ljus hade kunnat hitta sin väg in i det trånga utrymmet..  

Istället siktar vi nu in oss på tvättstugan. Den kan byggas om, göras fin och fräsch och så kan man säkert få plats med dusch, toalett och tvättställ där någonstans (tvättpelaren får stanna kvar där inne). Allt som krävs är flytten av en dörr och omplaceringen av en elcentral (och resten av renoveringen då såklart).

När det kan bli gjort är oklart, det kommer ju förmodligen kosta en del, men det känns som att det är nästa stora steg i den invändiga renoveringen. Och när man duschar i ett badrum helt i orginal från 1964 är det väldigt lockande med tanken på ett nytt badrum. 
otroligt lockande.

1 kommentar:

  1. Ja, helt rätt! Bo in sig innan större ändringar! Fast jag förstår precis ivern att vilja sätta igång och göra det till sitt.

    Lycka till!
    Kram Helén

    SvaraRadera