måndag 30 juli 2012

En dag av nya lärdomar

Country Living
Sköna Hem
Öppen förvaring är jag väldigt sugen på just nu. Det kommer bli en blandning av öppen och stängd förvaring i vårt kök när det är klart, dock inte lika ljust och fint som på bilden då det istället blir lite industriellt och metalligt. Bilderna ovan gjorde mig dock väldigt glad, har inte tänkt på hur fint det kan bli om man mixar vitt och beige. Men det var ju jättefint :)

Just nu sitter jag och dricker lite kaffe och bläddrar i en ny Allt i hemmet som råkade hänga med i kundkorgen i morse, snart ska jag till huset och göra grejer jag aldrig gjort förr. Dels ska ett badrumsgolv målas, dels ska min nya såg invigas (ingen fogsvans här utan en riktig såndär man ställer på ett bord och sätter i kontakten och måste vara försiktig!) och så ska jag släppa in några vattenmänniskor som ska byta mätare och jag ska ställa frågor om saker jag inte förstår något alls om.. 

Det blir säkert jättebra
jag kan nog lära mig något nytt idag :)

1 kommentar:

  1. Ja det är verkligen fint med öppen förvaring. Vi har inga luckor på våra köksskåp och man blir lycklig av att se alla sina saker och ha dem nära till hands. Dock får man leva med lite damm på de saker man inte använder så ofta - men det är det värt!

    SvaraRadera