torsdag 5 juli 2012

Sparlåga

Det är ju generellt sett mindre aktivitet i bloggvärlden under sommaren, och det är väl så det ska vara. Prioriteringarna ligger hos att vara med familjen, ute i värmen, umgås och mysa snarare än att sitta framför en skärm. Själv har jag också känt att jag kör på lite sparlåga just nu.. Men inte så mycket på grund av värmen utan på grund av det här svarta hålet av väntan och nedräkning som jag sitter i just nu. Det är ju lite löjligt att skriva två inlägg per dag om hur många dagar och timmar det är kvar tills vi får nycklarna till huset (ca fyra dagar, fjorton timmar och förtiofem minuter för den som undrar.. ) eller hur många arbetsdagar det är kvar innan semestern (fem..) men det är ju det enda som rör sig i mitt huvud just nu!

För att chocka min hjärna till andra tankar så köpte jag en jättefin lavendel idag och placerade den i champangekylar mojängen jag köpte på loppis häromveckan så det är den som får ha huvudrollen i detta inlägg. Supernöjd är jag, speciellt eftersom jag har två lavendel (lavendlar?) i köksfönstret som nog måste förmoda inte lever mer.. För att denna ska överleva lite längre så tänkte jag att jag kunde plantera den i trädgården på tisdag, som en symbolisk första trädgårdshandling :)

7 kommentarer:

 1. Å så snyggt!
  Önskar jag hade öga för sånna detaljer... :D

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset, jag har en likadan, skall genast ta fram den. Fin blogg du har :)

  SvaraRadera
 3. Det ÄR ju himla stort att få nycklar till ett eget hus så det tycker jag man får skriva om hur mycket man vill. Men ditt blomsterarrangemang var förvisso himla sött det också=)

  SvaraRadera
 4. Åh, jag förstår precis hur du känner inför inflytten i huset! Jag var i samma läge för ett par år sedan och det var både underbart spännande och otåligt frustrerande på samma gång. Jo, det där med 70% på beach house var nästan för bra för att vara sant. Det var förra sommaren som vi gick förbi en sån mysig affär i Ängelholm på Skånes västkust där de hade tokrea :D Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken mysig blogg du har, och bilden på lavendeln är supervacker!

  Du kan visst räkna ner, det är ju en jättestor grej för dig, er. & det ska bli spännande att få följa med på den resan :-)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Tack skall du ha!! Ja ungarna är ute och plaskar nu med fast det ösregnar :P Är det sommar så är det :-)

  SvaraRadera
 7. Sv; Tack så mycket! Vilken jättefin blogg du har!

  SvaraRadera