fredag 20 juli 2012

Tillfälligt betonggolv

Sköna hem
Under plastmattan i husets kök finns bottenplattan. Den är ju i betong.. jag är lite nyfiken på om vi hade kunnat dra av plastmattan och slipa bort allt klister och ha ett snyggt betonggolv istället.. När köket renoveras mer ingående ska vi ha klinkers, men i väntan på det hade det varit snyggare med ett rustikt stengolv..

Har ni någon aning om detta skulle fungera?

4 kommentarer:

 1. Tror det. Bör inte göra någon skada. Men det blir ett otroligt kallt golv så jag rekommenderar nog inte det en längre tid ;)

  SvaraRadera
 2. Blir nog ett väldigt kallt golv. Blir raggsockor på året runt skulle jag tro ;) Ett Klinker lägger man ju inte utan värmeslingor.

  SvaraRadera
 3. Jag gissar att det kan bli ett helsickes jobb med att få bort klistret från mattan, för oftast så var man inte snål med det... Caisa Ks blogg kan kanske vara ett tips kring betonggolv? Hon har många tips kring det!

  SvaraRadera
 4. Såg ditt inlägg nåt år för sent kanske... Inga problem. Vi Bygger nytt hus med golvvärme och HTC Slipar Betongen. Vi är dock lite oroliga att så vi INTE får precis den ytan som du visar på bilden och som vi vill ha utan att det kanske blir för blankt. Men nu har jag fått svar på min fråga om att ni har inte gjort det där utan hittat det under en matta... Det var typiskt. Det är precis sådär vi vill ha vårat golv.

  SvaraRadera