måndag 2 juli 2012

Stora planer

 Såhär ser det ut utanför huset nu. En otroligt ointressant eternitfasad (någon som har tips på om man kan måla, putsa eller slänga bort fasaden så hojta till!) möter ett lite märkligt trappsteg och en liten mossbeklädd gångstig som börjat stiga lite väl högt på grund av rötterna undertill.. Frågan är vad man gör för att piffa till det hela. Entrédörren känns ju väldigt viktig.. det är ju första intrycket, husets ögon om man så vill. 

Bilden nedan tog jag i Thailand. Den inspirerar mig lite, jag gillar stenarna. Att de är rejäla och kantiga. och självklart stilettvänliga. Vissa saker är ju viktigare än andra.

Måste bara hitta en sjukt fin ytterdörr också. Sen är det hela denna grejen med eternit.. Hade varit skönt att bara måla över det tills vi vet lite mer vad vi vill och hur man gör..

7 dagar 13 timmar tills vi har nycklarna i handen. häpp!

2 kommentarer:

  1. Du kan måla eternit! Så länge eterniten sitter kvar på huset, utan att man börjar riva i den är det inga problem. Att riva gör dock inte vem som helst och den får inte slängas hur som helst. Så måla är det klart enklaste och billigaste jämfört med alternativen (om fasaden är i bra skick förstås). Lycka till med ert hus!

    SvaraRadera
  2. Hej. Mitt tips, behåll ytterdörren. Den är fin med det lilla överljusfönstret...

    MVH
    -Hedvig

    SvaraRadera