torsdag 26 juli 2012

Inspirationskällan

Bilden kommer härifrån
Skärmdump från ett av mina Pinterest album
Det är ju tur att Pinterest finns måste jag säga.. I huset har jag ju renoverat i tre rum samtidigt; badrum, gästtoalett och köket. Nu när gästtoaletten börjar bli färdig, och de andra rummen har otroligt mycket arbete kvar tappar jag all lust och inspiration att fortsätta med dem utan jag vill koncentrera mig helt på gästtoaletten. Då är det bara att göra en sökning på Pinterest efter fina badrum och bild efter bild av rent ögongodis visar sig på skärmen, och vips är inspirationen tillbaka :)

Dock blir det inte så mycket gjort där idag då vi är ett stort gäng som ska grilla, spela brännboll, bada och allmänt ha det himla bra :) Värmen gör att blogginläggen blir lite färre, vi får ju passa på att njuta nu då regnet förmodligen återkommer snart och då kan både bloggande och renoverande börja igen som vanligt, men nu är det semester som är prio ett! Jag finns mer på instagram (inredningskaos) och på facebook under tiden, det är lite mer mobilt :)

1 kommentar:

  1. Här tänkte bara tipsa att jag just nu kör veckans blogg och du har chansen att bli länkad inför mina 300-600 unika läsare/dag så passa på att gå in och anmäl dig:)
    Vill du inte ha sådana här kommentarer så ber jag om ursäkt och hoppas du får en bra vecka:)
    http://www.domkallarmighannes.com/2012/07/veckans-blogg_22.html

    SvaraRadera