tisdag 17 juli 2012

Fuska sig till höga fönster

Sköna Hem
Ett tips som jag tänker utnyttja i huset är att fuska med mina fönster. Genom att hänga hissgardiner ända uppifrån taket skapas illusionen av att fönstret är mycket större än det egentligen är. Gardinerna måste inte ens vara hissbara, utan tanken är helt enkelt att de ska dölja den övre delen av fönstret. Vanliga längder kan även hängas på sidan ändå, lite lager på lager är fint :)

Åh vad jag ser fram emot att börja med den piffiga delen av renoveringen, att tillsätta detaljer och göra det till ett hem!

1 kommentar:

  1. Hittade precis din blogg och blev så lycklig. Inte nog med att det är intressanta inlägg och vackra bilder utan va jag förstår så är du nybliven husägare? Sitter nämligen i samma situation här. Nybliven husägare där det renoveras hejvilt, kök, badrum, hall och sovrum på en gång. Vi blev precis av med lägenheten och lever i byggdam och kaos. Otroligt spännande och man lär sig något nytt varje dag! Ville bara lämna en liten rad (blev visseligen många rader) om att du nu har en ny trogen läsare! :)

    /Carolina - motalavilla

    SvaraRadera